Scouts Hulst gaat op zaterdag 23 mei ... SCHATTENTOCHT!

Beste ouders, leden

Voorlopig blijven alle activiteiten in grote groep opgeschort tot 8 juni. Het begint erop te lijken dat we voor het kamp helaas geen bijeenkomst meer zullen hebben.

Gelukkig is er nog een manier om nog eventjes van het scoutsgevoel te proeven, deze zaterdag organiseert de leiding een heuse SCHATTENJACHT!! Het schijnt dat de sleutel van het Disney-kasteel zoek is. Dit zou voor het kamp desastreuse gevolgen hebben. Hierbij zouden we de gezinnen van onze scouts willen inschakelen om ons uit de nood te helpen.

Het avontuur zal starten (en eindigen) aan de gele poort van de scouts, waar een blad zal hangen met de eerste aanwijzing. Deze instructies zullen u naar een volgend blad met een nieuwe aanwijzing leiden. Uiteindelijk leidt de schattenjacht jullie door alle hoeken van Hulst, waarna jullie terug aan de gele poort aankomen. Iedereen die het avontuur overleeft zal op het einde persoonlijk beloond worden door Mickey Mouse met een kleine verrassing voor op de bezoekdag; zowel voor de papa als de mama als de kindjes!

Opmerkingen

-Het is de bedoeling dat elk gezin de tocht afgezonderd aflegt. Afspreken met elkaar raden wij dus ten zeerste af.

-Je plant zelf in wanneer je start. Je kan eventueel proberen om een "spitsuur" te vermijden.

-Je zal onderweg kunnen kiezen tussen een korte route (7 km) en een lange route (10 km). Jullie zullen wellicht een 3 tot 4 uur onderweg zijn. Zorg dus zeker voor voldoende water, stevige schoenen, eventueel wat boterhammen en een pet tegen de zon.

-Een gsm met camera functie komt misschien van pas.

-Tussenstops (aanwijzingen) zullen duidelijk zichtbaar en herkenbaar zijn.

-Zit je vast? Ten laatste vrijdag avond wordt er een verbetersleutel gemaild die je in geval van nood kan raadplegen. Normaal moet alles zonder lukken!

-Dan het belangrijkste: GEBRUIK DEZE KANS OM JE UNIFORM NOG EENS UIT DE KAST TE TREKKEN!!!!!

Succes!

De leiding